112

Хасково с двама златни медалисти в ориентирането

Два златни медала, един сребърен и бронзов спечелиха представителите на хасковския клуб по ориентиране "Компас 1994" в Пловдив на последното състезание за сезона. Хасковлии са и втори в комплексното класиране.

Първенци са  Елица Ксиаопу  (12 г). и Мартин Минчев при 18-годишните. Деяна Николова е втора при жените елит. Трета при 14-годишните се класира  Енфун Ксиаопу.

25 клуба дойдоха за старта на Гребната база. Хасковлии се представиха с 14 състезатели.  Класиралите се в шестицата Христина Дюлгерова - 16г., Димитър Гълъбов - 12 г., Даниел Йорданов - 14 г., Павел Илиев - 21 г., Николай Попов - 45 г. също помогнаха за отличното второ място в комплексното класиране.

"През новата 2023 г. ще продължим традицията да подготвяме деца за нашия красив и емоционален спорт като кандидастваме с Проект "Начално обучение по спортно ориентиране" от Програмата на Министерството на младежта и спорта "Спорт за децата в свободното време". Наши партньори станаха ОУ "В. Левски", ОУ "Св. Климент Охридски", коментираха от клуба.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?