Следвайте ни

Хасково пуска поръчка за Общ устройствен план

viber icon

ВАС окончателно потвърди законосъобразността на заповедта на кмета на Хасково, с която той прекрати обществената поръчка за Общ устройствен план на общината. 

В момента се подготвя обществена поръчка за избор на изпълнител за изработване на нов ОУП,  включващ екологична оценка и оценка за съвместимост.

Със Заповед №340/06.02.2020 г. Кметът на Община Хасково прекрати предходната обществена поръчка, възлагана по реда на договаряне без предварително обявление, поради липса на конкуренция, тъй като бе налице само една „подходяща“ оферта.

 С Решение №9743/16.07.2020 г. Върховният административен съд окончателно потвърди законосъобразността на заповедта на Кмета на Община Хасково.

Подготвя се документация за възлагане на обществена поръчка чрез открита процедура, която ще осигури максимална конкуренция и равнопоставеност между потенциалните участници, казаха от общината.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?