Следвайте ни

Хасково купува 5 тролея втора ръка от Чехия 

viber icon

Сред бурни дебати около бъдещето е състоянието на тролейбусния транспорт в Хасково, общинските съветници решиха дружеството да купи 5 тролея втора употреба от Чехия. Сумата, която „Тролейбусен транспорт“ ще получи е 150 000 лв. „За“ гласуваха 24 от съветниците, 2-ма бяха против, 5-ма се въздържаха. Така съветниците приеха, че за да може да обслужва пътниците си, дружеството трябва да се сдобие с по- добри тролеи, тъй като сегашните са в отчайващо състояние. 

В залата бе изслушан управителят на общинското дружество Албен Манджуков. Той каза,  че тролеите, които предстои да бъдат купени, макар и втора употреба, са в изключително добро състояние, достъпни са за инвалидни и детски колички, имат отопление, предлагат комфорт, за разлика от тези, с които сега фирмата разполага.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Еколог

Еколог

25.09.2020 | 15:12

В Хасково може да развиват тролейбусен транспорт в Пловдив не може! Защо бе герберасти го унищожихте? Заради взетите трохи от автобусните фирми, предадохте интересите на града! Унищожихте мрежа по която можеха да се движат 150тролея и да не ни тровите с мръсния въздух!!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?