25

Хасково е домакин на международен турнир по художествена гимнастика 

Кметът на община Хасково Станислав Дечев откри Международния турнир по художествена гимнастика „Кралицата на Аида“. Спортният форум се провежда за четвърта поредна година в Хасково, а основен организатор е Клуб по художествена гимнастика „Аида“ с главен треньор Яна Михайлова. 

Кметът Станислав Дечев поздрави организаторите от Федерацията по художествена гимнастика и клуб „Аида“ и ги увери, че винаги могат да разчитат на подкрепата на община Хасково. „Сигурен съм, че от турнира „Кралицата на Аида“ ще започне шампионската кариера на бъдещите златни момичета на България“, каза Станислав Дечев и пожела успех на гимнастичките и техните треньори. 

Кметът Станислав Дечев беше отличен с купа за приноса му за цялостната организация на Международния турнир по художествена гимнастика и за подкрепата на спорта в община Хасково.

Градоначалникът, заместник-кметовете Мария Вълчева и Динко Тенев и ст. експертът „Спортни дейности“ Деян Александров наградиха медалистките от първата възрастова група. В надпреварата участват гимнастички от спортни клубове от цяла България, от Испания, Кипър, Република Северна Македония, Босна и Херцеговина, а две украински гимнастички участват в турнира като състезателки на СКХГ „Аида“ Хасково. Турнирът на грациите продължава и утре в зала „Дружба“.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?