Следвайте ни

Хасково дава 540 000 лв. за зимно поддържане 

viber icon

Зимното поддържане на улици и пътища в община Хасково ще струва поне 540 000 лв.   На такава стойност е обявената обществена поръчка. 

По 180 000 лв. ще струва снегопочистването на всяка от трите позиции, на които е разделена поръчката и съответно територията на общината. 

Търси се фирма, която да почиства и опясъчава  пътищата и  улиците в селата, който са с обща дължина 106,440 км. Най- близкото село е на 8 км, а най-отдалеченото на 31 км от Хасково. Във втората са :   „Орфей І”, „Орфей ІІ”, „Република”, „Изгрев”, „Възраждане”, „Дружба І”, „Дружба ІІ”, „Куба”, „Ручока”, „Градска градина“, „Бадема“ и част от „Кенана“.  А в третата са „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря”, „Младежки хълм“, „Воеводски”, „Училищни”, „Каменни” и „Болярово”. В поръчката не попада центърът и булевардите, за които се грижи общинското  предприятие „Екопрогрес“. 

Миналата зима поддържането по поверено на „Атастрой“, фирмата която бе единствен кандидат. За тази мераклиите да чистят трябва да подадат документи до 31 октомври. 

 

 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?