Следвайте ни

Хасково, да покажем, че заслужаваме рок феста 

viber icon

Много емоции подариха „Каторга“, „Джереми“ и Стенли на рокаджиите в Хасково, снощи. Те се раздадоха за публиката, която бе обидно малко. Музиката на световна класа трябваше са събере повече публика на чудесния за концерти комплекс „Спартак“. От  осигурените светлинни ефекти се впечатли Стенли, който идва в Хасково след 10 години. Озвучаването също бе перфектно. 

Стенли изпълни песни от новия си албум „Чужди тела“, както и  хитове на Тангра. На сцената  той покани смели хасковлии да пеят безсмъртния тих „Богатство“. Престраши се Петър, който изпя песента завидно добре за своята Станислава. 

Невероятни бяха и изпълненията на „Каторга“ и „Джереми“, които идват в Хасково за пръв път, а са групи, които излизат пред огромна публика не само в страната. 

Входът на фестивала е свободен. Провежда се за 5. път и вече е традиция. Нека довечера покажем, че го заслужаваме  с по- сериозно присъствие. На сцената на „Спартак“ излизат Тома, „Севи“, „Хангар 42“ и Милена. Да покажем, че в Хасково рокът е обичана музика и искаме този фестивал да го има и догодина. 

Всеки може да купи тениска за 10 лв. и така да се включи в благотворителна кауза, която купува инструменти за талантливи деца. Организаторите са осигурили бира и скара, така че на зрителите остава само да слушат  хубава музика и да се забавляват. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Данков

Данков

24.07.2021 | 08:14

То в Хасково не останаха хора. Има такива,които слушат майната.И в центъра се говори на всякакъв друг език,но не и на български.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?