Следвайте ни

Българка за паниката в Милано: Страшно е, коронавирусът опразни магазините

viber icon

Магазините с Милано са празни, тъй като хората се запасяват. Гледката е страшна. Днес,  след като обявиха официално епидемия на коронавирус в Милано и региона, решихме и ние да се запасим с хранителни продукти и за съжаление се сблъскахме с празните рафтове и витрини на един от най -големите хранителни магазини Esselunga. Това съобщи хасковлийката Милена Гогова, която от години живее и работи там. Тя пусна снимки на празните рафтове в магазин, в който тук- там са останали някакви  храни.

Броят на заразените в Италия е над 150. Тепърва започва двуседмичната карантина, под която са поставени около 10 населени места. Властите затвориха училищата и редица институции. Бяха отменени събития. В социалните мрежи и медии се появиха снимки на призрачно празни улици.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?