112

Хасковлия се обърна в канавка, съставиха му акт

Шофьор на 30 г. от Хасково се обърна вчера с колата си в канавка край пътя между село Радиево и Димитровград, съобщиха от полицията.

Катастрофата станала в 13.20 часа. Тогава автомобилистът навлязъл в насрещната при изпреварване. Водачът изгубил контрол над управлението на опела си, преобърнал се и спрял в отводнителното съоръжение край шосето.

„Животът на шофьора не е в опасност. Мъжът е прегледан в болница, след което е освободен за домашно лечение, а за катастрофата му е съставен акт“, обясниха от ОДМВР.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Цар Вул

Цар Вул

29.03.2023 | 19:40

Малко му е дето си е разбил колата, ами и акт са му съставили...а другите шофьори, които си трошат колите по гадните ни, ПЛАТЕНИ пътища - на кого да съставят акт за административно нарушение?! В ЗДвП и ППЗДвП ясно са вписани качеството на пътищата от различните класове, скоростите и кой носи отговорност за сигнализация и грижа за пътната настилка целогодишно... Ама не сме народ, с мърша, затуй ще ни цакат с топла бира и ще ни мандръсат до дупка с ЧЛЕНОВЕТЕ на Европейския съюз и евроатланрастите... Вие плащате на тая държава да съществува - вие решавате, ако искате... Гласувайте! Възраждане! Бог да пази България!

Отговори
0 0
СТАР ШОФЬОРЪ

СТАР ШОФЬОРЪ

29.03.2023 | 15:08

Ако имаше мантинела, нямаше да изхвърчи навън и да избегне справедливата си съдба - в болница или на гробищата. Кой е пропуснал да сложи там мантинели?

Отговори
0 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?