Следвайте ни

Хасковлии с 10 медала на Държавно по ски ориентиране 

viber icon

С 10 отличия се върнаха снощи хасковските състезатели по ски ориентиране от Държавното първенство. Това съобщи председателят на клуба Тодор Стратиев, който е и участник в надпреварата. 

В 4-дневните състезания ски-ориентиране, което се проведе в местността Куртово от 3 февруари до 7 февруари, участваха над 300 състезатели на възраст от 12 до 75+ г.  от  повече от 20 Клуба от страната. 

От децата отлично се представи Никола Делчев,  който заслужи бронз в дългата,  и сребърно отличие в средната дистанция. Останалите медали станаха притежание на Николай Стилев в спринта -2. място при М35, Петър Стратиев - в спринта  втори при М40, в дългата, 3-ти при М45 и в средната 1-ви при М45, 

Добри Топалов взе 2-ро място при М70 в дългата и първо пак в М70 в средната и последно Тодор Стратиев в М75 с първо и второ място в дългата и средна дистанция. 

Отлично се представихме и в последния състезателен ден, когато се проведоха щафетните бягания. Момчетата ни до 12 години - Христо Тодоров, Никола Делчев и Даниел Йорданов спечелиха сребърните отличия, а момичета до 14 г. Христина Дюлгерова, Мария Делчева и Ванеса Бачварова заслужиха бронзовите медали. При мъжете в Елитната група нашата щафета в състав Николай Стилев, Тодор Стратиев -мл. и Петър Стратиев се нареди на престижното 7-мо място от 18 участващи отбора.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?