Следвайте ни

Хасковлии, очакват мнението Ви за развитие на общината

viber icon

Ако искате на знаете как Хасково ще се развива през следващите 7 г. или имате предложения, вземете участие в общественото обсъждане на Плана за интегрирано развитие на общината. То е насрочено за 15 юни от 17.30 часа в зала „Хасково“. Може да се наблюдава онлайн, както и да се правят предложения, съобщиха от администрацията на Станислав Дечев. 

Планът е основополагащ стратегически документ и важен инструмент за управлението на общината през следващите седем години. Той е част от системата от стратегически документи, интегриращи регионалното и пространственото развитие. Пространственият обхват на плана включва цялата територия на цялата община.

 В него са посочени проблемите , определят се възможностите за комплексно и устойчиво развитие на основата на разполагаемите ресурси и потенциал. 

Основната цел е да се очертаят рамките и възможните интервенции. 

Проектът е достъпен на интернет страницата на общината - https://www.haskovo.bg.

Писмени предложения, становища и мнения  се приемат до 17:00 часа на 15.06.2021г. на електронен адрес: [email protected]

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Гошо

Гошо

07.06.2021 | 22:52

Кажете на пича от Аладина в центъра да ми пълни повече дюнера, че давам 5 лева за половин дюнер! Неприемливо!

Отговори
1 0
Иван

Иван

07.06.2021 | 22:59

Да!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?