Следвайте ни

Хасковлии на протест срещу поскъпването на водата днес 

viber icon

Граждански протест срещу исканото поскъпване на водата в Хасково ще се проведе днес от 18.30 ч. на пл. „Свобода“. Повод е бизнес планът на водното дружество, който предвижда покачване на цената на кубик до 3.66  от догодина. 

Хасковлии са недоволни, че за високата цена от 3.52, колкото плащат в момента, получават некачествена вода. Авариите са ежедневие заради старите тръби, а уреди като бойлери, перални и миялни, са задръстени с пясък.  

Припомняме, че срещу бизнес плана на дружеството се обявиха общинските съвети в Хасково и Димитровград и на Общото събрание, насрочено за 3 август, той няма да бъде подкрепен. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мазгалов

Мазгалов

02.08.2021 | 10:05

Споделям основните виждания на повечето хасковлии.Но как го избрахте най- топлия ден? Някои може да колабират от жегите.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?