Следвайте ни

Харманли помага на Хитрино

viber icon
ХАРМАНЛИ, Марица

Община Харманли стартира дарителска кампания за подпомагане на пострадалите от влаковата катастрофа и последвалите взривове в село Хитрино.
Желаещите да се включат в инициативата могат да предоставят пакетирани хранителни продукти и да дарят финансови средства. Пункт за събиране на хранителни продукти вече е обособен на партера в сградата на община Харманли.
Кутии за набиране на средства ще бъдат поставени в сградата на общината, в Информационен център към община Харманли, в Културен център, в сградата на ОП „Общински паркинги, пазари отдих и туризъм“, на обществени места с по-голяма посещаемост, за които ще ви информираме по етапно при тяхното поставяне, след като ръководството на община Харманли проведе разговори със собствениците им.
„Вярвам, че жителите на община Харманли ще се включат активно в кампанията според възможностите си. Не сме забравили помощта на сънародниците ни, когато при наводненията в с. Бисер през 2012 година, тя се оказа твърде необходима за пострадалите. Нека бъдем съпричастни и помогнем, който с каквото може! “ – апелира кметът Мария Киркова. /Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?