Следвайте ни

Групата на Ланеца търгувала дрога в Димитровград

Димитровград е сред градовете, в който разбитата вчера група на Радо Ланеца, е разпространявала наркотици, съобщиха запознати с действията на спецпрокуратурата и ГДБОП.

При мащабната акция срещу наркоразпространението в страната са задържани 8 дилъри нависоко в йерархията на групата на Радмил Ранов, по-известен като Радо Ланеца. Самият той е обявен за общодържавно издирване, търсят се още 20 лица. Според зам.-главния прокурор Иван Гешев, това е най- голямата наркогрупа, разбивана до сега, съобщи Nova.

Разбити са две нарколаборатории в София и Русе.

Престъпната организация е генерирала милиони левове печалба годишно от дрогата. Има данни, че бандата се е ползвала с протекция от държавни служители.

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (1)

Дани

10.08.2019 | 21:43
1 1

Радо е димитровградски зет.Дал е хляб на родата :)

Анкета

С какво се топлите тази зима?