Следвайте ни

Гришо: Винаги е хубаво у дома 

Тази вечер най- добрият ни тенисист ще спи в родния си дом и ще вечеря гозба, приготвена от майка му 

viber icon

Хубаво е да си хвърлиш раницата в къщи, да си в родния клуб, в родния град. С всеки изминал ден все повече осъзнавам колко много е направило за мен семейството ми.  Това каза Григор Димитров пред журналисти и фенове на хасковските кортове. Тази вечер той ще преспи в родния си дом при родителите си, където го очаква вечеря, сготвена от майка му Мария. 

Гришо пристигна в Хасково днес в 15.40 часа, за да даде открит урок на деца от различни български клубове. Сред младите надежди, които го чакаха на кортовете на Кенана,  имаше  деца от Русея и Дубай. 

Гришо едва слезе от колата, заради чакащите го фенове. Някои му подариха кукер от Плевенско, дама му даде стихотворение, писано в Париж, друга – четирилистна детелина, открита на Кенана.

Най- добрият ни тенисист, който е под № 1 в местния клуб „Хасково-2015“, раздаде стотици автографи, не подмина никой от феновете си, обърна внимание на всяко от децата, за които е истинско вдъхновение. 

За през следващия сезон Григор Димитров си пожела да няма контузии. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?