Следвайте ни

Градят мост над р. Луда Яна в с. Троян

viber icon

Една фирма е подала оферта за строителството на мост над р. Луда Яна в симеоновградското с. Троян. При обявена обществена поръчка за 691 740 лв., ЕТ „Гарант- Тодор Костадинов- Петър Петров“ е предложил да свърши работата за 628 814 лв. Едноличният търговец е от Минерални бани.

За тази сума, той ще трябва да извърши реконструкция на мостовото съоръжение, като демонтира старото и построи ново. Освен това трябва да изгради канавки и да се направи организация на движението със знаци и маркировка, тъй като по моста се движат превозни средства.

Работата трябва да приключи до 9 месеца. 7 000 лв. ще плати Община Симеоновград за строителен надзор над обекта. Новият мост вероятно ще е готов до края на годината.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?