25

Готов е новият брой на вестник „Каунь”, вече е и електронен 

Факт е първият електронен брой на вестник „Каунь( вижте го тук). Той е единственият, който излиза „когат можи”,  с дата  „по панаиря”, цена- няма. В новия брой за 23- и път читателите ще намерят забавни истории. Сред авторите са Иван Ненков, Нина Момчилова, Владислав Христов, Илко Чамов, Любомир Калудов.  Милен Вълчев от музея разказва прелюбопитна история за любовни скандали, който разтресли хасковскита школи преди 100 години. Има още карикатури, лафове, аскуфски буквар и много други. 

Изданието излиза благодарение на програмата „Утвърдени значими събития” на Община Хасково за празника. Ще се проведе и  традиционният  „Каунь фест“. В Регионалната библиотека от 18 ч. на 8 септември ще бъде открита изложба на карикатури.  В 19:30 часа в двора на музея в рамките на „Каунь филм фест“ започват  прожекции на смешни  късометражни филми. 

На 9 септември от 11:30 до 17:30 часа  пред театъра карикатуристи ще рисуват шаржове.  Церемонията за връчване на наградите „Каунь – 2023“, „Каунь Филм Фест – 2023“ и за карикатура е пред театъра в 18.30 часа. Входът е свободен, забавлението- сигурно. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?