112
Следвайте ни

Голяма ВиК авария на улица „Св. св. Кирил и Методий“ в Хасково

viber icon

Екипи на ВиК отстраняват голяма авария на улица  „Св. св. Кирил и Методий“ в Хасково. Без вода са жилищата в отсечката от кръстовището с улица „Дунав“ до училище „Васил Левски“.

Очаква се повредата да бъде отстранена следобяд.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Василев

Василев

29.12.2021 | 00:48

С тази стара водопреносна мрежа, която е от половин век какво искаме.Пукат се тръбите, прави се козметичен ремонт,защото друго не става и след някой ден избива от другаде.Онези милиони, които се хвърлиха напразно за кладенците и влезняха в нечии джобове ,трябваше да се инверстират в подмяна на мрежата..Защото урана и другите вредни хим.съставки са наслоени по старите тръби.А и нека някой да каже къде в хасковско водата е качествена.При нас и в първомайско залежите на уран са най-големи.И най- вече в Кенана. Но преди много години партийните ръководители не са разрешили да се сондира в тази местност. Та това е.От една авария ,стигнах до урана.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?