Следвайте ни

Глоба за работник, подпалил автоморга в Хасково 

viber icon

Делото на огромния пожар, който пламна в автоморга в Хасково през януари м.г., влиза в съда. Заседанието е насрочено за 14 април, а от постановление на прокуратурата, става ясно че се предлага работникът, който причини пожара по непредпазливост, да бъде освободен от наказателна отговорност и да му наложена глоба. Размерът й ще определи съдът. 

Пламъците обхванаха 226 коли на автоморга, според обвинението нанесените щети са за 40 000 лв. 

В потушаването на пожара бе хвърлен огромен  ресурс, огнеборци гасиха пламъците часове наред. Според екоинспекцията, въздухът в Хасково не бе замърсен, но на собственика на автоморгата  бе наложена санкция от 3 000 лв. , че не се премахнати гуми, тапицерии и др. горими материали от колите, предадени за скрап. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?