Следвайте ни

"Глас народен" сама на изборите, не ще Слави и Мая

viber icon

Въпреки прогнозите за ниска избирателна активност, която ще удари малките партии , „Глас народен“ излиза сама на насрочените за 4 април парламентарни избори. Трудно ще успеем да минем бариерата от 4%, за да влезем в парламента, но коалиции с парламентарни партии няма да има. Това заявява във Фейсбук лидерът на партията Светослав Витков.  

Той допълва, че това важи и за „Слави, ДБ, Мая и Удобните, защото те са поредните “подлакътници” на статуквото“. Партията на вокалиста на „Хиподил“ се опари от коалицията си с РБ през 2017 г.,  в която влезе, за да бъде премината 4-процентната бариера. „Веднъж грешка - стига толкова“, пише още Витков.  

На последните местни избори м.г. „Глас народен“ издигна кандидат за кмет на Хасково. Арх. Веселин Белевски събра едва 312 гласа, които бяха 0.86 % от гласувалит

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Демократ

Демократ

31.01.2021 | 23:08

Т.е., Вие не вярвате в демокрацията? Трябва да се явяват само титуляри с шанс за успех?

Отговори
0 0
Василев

Василев

16.01.2021 | 12:45

Е, резултатите и изводите са видни.Сам за никъде .Тогава? Разпиляване в интерес на...,това е.Егото на всички им е в повече.

Отговори
4 1
Хело

Хело

16.01.2021 | 19:30

Нямам нищо против Зетят да се явява сам и да разпилява гласовете на малоумниците..

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?