Следвайте ни

ГЕРБ със СДС на изборите, водят разговори с други десни 

viber icon

135 млн.  струват новите избори, плюс предишните два близо половин милиард,  са грешно похарчени парите. Това са парите за изграждане на обходните пътища на Хасково, Кърджали и Пловдив,  заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес бе на Перперикон. С него бе хасковският депутат Делян Добрев.

Смятам, че е грешка при тази коалиция в парламента въобще да се ходи на избори, каза още той. Борисов определи себе си като най- подготвен за поста премиер, ако партията му спечели парламентарните избори. На тях ГЕРБ отново ще е в коалиция със СДС. Водят се разговори и с други десни партии. Борисов каза, че е възможно  кандидатпрезидентската двойка  да е от ГЕРБ и СДС, но имена не спомена. 

От думите му стана ясно, че ГЕРБ може да заложи за същите кандидати за депутати, както на предишните избори. Младежите ще имат думата,  каза още той. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (6)

Габи

Габи

12.09.2021 | 15:41

Дано ГЕРБ спечели с повече за да имаме най-после правителство Последните два тура трябва да се платят от партиите на подмяната, които доказаха, че не стават за нищо друго освен да се правят на много велики неудачници.

Отговори
8 4
Кой

Кой

12.09.2021 | 19:47

Като се говори за плащане се питам: Кой плаща преди избори? - този у когото са парите.Някой да е чул партиите от протеста или БСП да са предлагали пари? Защото нямат.Плащат тия,които са били на власт през последните десетина години, годините на невиждана корупция.

Отговори
3 3
Дюбели еврейски

Дюбели еврейски

12.09.2021 | 15:40

Казах го вече Кой чул Чул за дюбели еврейски не повтарям

Отговори
2 1
Ani

Ani

12.09.2021 | 15:34

ГЕРБ повече няма да бъде на власт ... Това е примирете се ...

Отговори
10 7
Бай Тошо

Бай Тошо

12.09.2021 | 15:32

Едно време "десните" представяха другаря Борисов, като комунист, даже имаше колаж - снимка портрет средно между моя и него, ама сега като изгладняха се намериха!

Отговори
6 6
Петкин

Петкин

12.09.2021 | 15:21

А, ко каза ? Мойж ли го повтори?

Отговори
2 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?