112

ГЕРБ с амбиция за кмет на Хасково от първи тур и повече общински съветници

ГЕРБ регистрира днес в ОИК-Хасково за кандидат за кмет на общината  досегашния градоначалник Станислав Дечев и пълна листа от 41 кандидати за съветници в местния парламент.

„Амбицията ни е да спечелим изборите за кмет още на първия тур и да имаме повече съветници в местния парламент. Станислав Дечев изкара изключително успешен кметски мандат. Успехите са видими за всички – за първи път градът има закрит спортен плувен комплекс, прекрасен нов парк, ремонтирани училища, детски градини и обновени междублокови пространства“, заяви областният координатор на ГЕРБ и депутат Делян Добрев. Той допълни, че в листата с кандидати за общински съветници са включени утвърдени професионалисти.

„Благодаря за огромната подкрепа! Кандидатирам се за екипа с когото работя и за всички хора, които стоят зад мен, за да оправдая доверието им, а също и да довърша това, за което не достигна време през първия ми мандат“, коментира Станислав Дечев.

От партията допълниха, че имат кандидати за кметове и във всички населени места в общината. „Ще запазим сегашните си кметове там и дори ще ги увеличим“, каза Делян Добрев

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Станислав Дечев е човекът!Доказан успешен кмет!

Станислав Дечев е човекът!Доказан успешен кмет!

25.09.2023 | 10:47

Асеня да реве и да се тръшка,че дори в родния му град никой не им признава фалшивите шмекерии!

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата