Следвайте ни

ГЕРБ раздава дезинфектанти и маски в Хасково

Подготвените пакети с препарати са за кварталите, където има предимно еднофамилни жилища

viber icon

Кампания за раздаване на дезинфектанти и предпазни маски на жителите в Хасково започнаха от вчера общинските съветници на ГЕРБ и членовете от местната организация на партията.

"Идеята ни е да обезпечим част от ​хасковлии с дезинфекционни материали за почистване на открити пространства, входове на жилища и подови настилки, както и да им предоставим защитни маски за многократна употреба. Подготвените пакети са за кварталите, където има предимно еднофамилни къщи. Кметството осигури препарати за жилищните блокове и кооперациите, а ние се насочваме към жилищата, където такива не са предостави", съобщиха от централата на ГЕРБ в Хасково.

"Акцията е за всички граждани, независимо на коя политическа формация симпатизират, защото заедно трябва да се изправим срещу тази зараза", допълниха инициаторите.

Част от съветниците вече раздадоха дезинфектанти в кварталите "Овчарски", "Училищни", "Каменни" и "Хисаря". През следващите дни кампанията продължава. 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Гражданка

04.04.2020 | 19:31

Глупост ние живеем на Овчарски никой нищо не е раздал Раздадени са по тяхни си хора сигурно Никой нищо не е чул за подобно нещо Моля уведомете ги Поне да съобщят да може човек да излезе да си вземе

Отговори
3 0

Василев

04.04.2020 | 13:42

Пиар по време на чума.С нашите пари даряват.Така са всички от т.н.политически елит на България, който в скоро време ще бъде изметен.

Отговори
4 0

Ееее

04.04.2020 | 19:33

Именно с нашите помощи и пари за избрани хора

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?