25

Георги Иванов: Аз съм последната надежда за Хасково  

Две инициативни групи влизат с битката за местната власт в Хасково. След като вчера намеренията си обявиха от „Спаси Хасково”, днес това стори и група, която застава зад кандидата Георги Иванов, който  управлява Хасково 16 години. Кандидатурата му ще бъде издигната от партия "Български гласъ", за да се спази буквата на закона. 

Днес Иванов, заяви че е "последната  надежда за града". Има готови проекти за проблемите с водата,  инфраструктурата и нов начин за движение в града.  Яз. „Тракиец” е единственият алтернативен източник за Хасково, проектът е готов и може да се осъществи, каза Иванов. Така е и с проекта за многоетажен паркинг до комплекс XXI век.

Трябва да се обединим, за да победим. Не разчитам на подкрепата на никоя партия, а на хората, които знаят какво мога. Има партийно обединение анти Георги Иванов, каза бившият градоначалник и допълни, че  кметът трябва да е стопанин на града. 

В инициативната група са Тонка Атанасова, бивш директор на екоинспекциите в Бургас и Хасково, Светослава Стоянова,  която сега е общински съветник, Кирил Сарджев от тракийското дружество, Сейхан Сали и др. Иванов каза, че има подкрепата на интелектуалци като академик Георги Марков, Иван Гранитски и Красимир Премянов.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?