25

Георги Георгиев: Този път ще съм депутат от Хасково 

Ще бъда депутат от Хасково, ако „Възраждане“ спечели  мандати от региона, заяви водачът на листата  Георги Георгиев, който оглави и тази в Кърджали. В предишното НС той влезе от Кърджали,  като „Възраждане“ нямаше представител от Хасково в него. 

Партията ще регистрира листа от 16 кандидати за депутати. Втрата позиция е за Венета Стоянова, третата за - Ясен Колев.  Следват Данел Леков и Красимира Христова.

Ниските доходи на населението, лошата инфраструктура и качеството на водата, са приоритетите на Георгиев. Според лидера на партията Костадин Костадинов, в държавния бюджет има достатъчно средства за ВиК сектора и проблемите могат да бъдат решени с  тях. 

Целта ни на предстоящите избори е да управляваме държавата, да сме първа политическа сила. Можем да преодолеем проблемите на страната, включително газовия, като нормализираме отношенията с Русия. От санкциите срещу нея никой в ЕС няма полза, заяви Костадинов. Той каза още, че трябва да се спре плана на въвеждане на еврото, защото бил смъртоносен на икономиката ни. Демографските процеси могат да започнат да се решават със специално министерство, каза още Костадинов. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Следващият

Следващият

24.08.2022 | 17:18

път от Одрин!

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?