Следвайте ни

Форум на ХТПП събира наши и турски фирми 

viber icon

Хасковската търговско-промишлена палата, съвместно с Търговската палата на област Коджаели, Р. Турция организират Бизнес форум в Турция. 

Коджаели е област в Турция, съставена от 7 околии с административен център град Измит. Пет околии граничат с Мраморно море, а една с Черно. Коджаели е вторият най-важен индустриален център в Турция, разполага с 16 индустриални зони и четири индустриални парка, както и с важни логистични предимства по отношение на складирането, магистрален, железопътен, морски и въздушен транспорт.

По време на форума ще се подпише Меморандум за сътрудничество между Хасковската ТПП и Търговска палата – Коджаели. От турска страна участие във форума ще вземат представители от секторите: земеделие, животновъдство,  строителство, машиностроене, химическа промишленост, производство на мебели, търговия със строителни материали, търговия с метали, производство и търговия на хранителни стоки, текстилна промишленост, туризъм, телекомуникационни, рекламни и охранителни услуги, застраховане, софтуерни продукти и други. 

Форумът ще се проведе на 1 ноември от 16:00 часа в зала на хотел „Марги“ в Одрин.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?