Следвайте ни

Финансовият министър Асен Василев отличник на Езиковата в Хасково

viber icon

Областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов бе гост  на ЕГ “Проф.  д-р Асен Златаров“- в Деня на отворените врати по случай 50-годишния юбилей на учебното заведение. 

Инж. Минко Ангелов удостои с почетен плакет директора на гимназията Деян Янев, поздрави ръководството, колектива и учениците, като отбеляза, че ЕГ “Проф.  д-р Асен Златаров“ е еталон за качествено образование. „Учениците, които завършват езиковата гимназия в град Хасково са намерили успешна реализация не само у нас, но и в чужбина. Учебното заведение се слави с добра подготовка и отлично образование. Това се дължи на всички учители и ръководството, които са били част от гимназията през годините“, каза областният управител.

Директорът Деян Янев връчи на областния управител  плакет, подари му юбилеен алманах за езиковата гимназия „50 години творчество“ и специалното издание „Различната гимназия“, в което са отразени скъпи спомени от създаването  на учебното заведение до сега. Отразени са и постижения на учениците през годините. Сред тях намира място и отличникът на випуск 1996 г - министърът на финансите Асен Василев.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?