25
Следвайте ни

Ето колко получават в СИК  за изборите 

viber icon

До 217.50  лв.  получава за изборни ден за Народно събрание член на Секционна избирателна комисия, става ясно от съобщение на РИК-Хасково. От тази сума 100 лв. са основно възнаграждение, 72.50 лв. са добавка за епидемиологичната обстановка. Всеки член получава по 15 лв. за подреждане на изборни книжа и по 30 лв. за представяне на протокола, ако участва в тези дейности.

Председателят на СИК получава 262.50  лв. , а заместникът и секретарят по 247.50лв. 

За вота за президент и вицепрезидент председателят на СИК ще получи 225 лв. Заместник- председателят и секретарят по 210 лв., а членовете по 187.50 лв., при участие във всички дейности. 

На 14  ноември ще избираме и депутати, и президент. Гласуването ще е машинно, като за двата вота ще се използва една карта.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?