25

Ето кои партии се регистрираха днес в РИК- Хасково

Листа от 10 кандидат- депутати от хасковския район регистрира „Български възход“. Водач отново е Тихомир Георгиев, кои са останалите имена, той не можа да каже. 

„Нищо няма да обещаваме, както е казал Левски „нам дела трябват, а не думи“, каза Георгиев. Той допълни, че очакват поне един мандат, но бъде ентусиазирани за втора. В предишното НС имаха 1 един представител. 

 Същата листа като на предишните извънредни избори регистрира днес и ДПС. Неин водач е  Сезгин Юсеин Мехмед, следват Мюмюн Мюмюн, Мехмед Шакир, Серкант Сейдамед. Намираме се пред поредните ненужни избори, ние сме готови. 

На тези избори ще се борим за два мандата, предишния път не ни достигна много малко  за втори мандат от Хасково, каза той. В трудни времена на чело на държавата идва ДПС, надяваме се избирателят да оцени какво е направило Движението през годините, каза още той. 

По- късно днес листата си РИК регистрира БСП за България“. Водач е бургазлията Атанас Зафиров, който е поставен на първа позиция и във Враца. Той не отговори ако бъде избран кой район ще избере. Втора е Смиляна Нитова, а  трети
Васил Точков. В предишното НС левите имаха един депутат.

Крайният срок за регистрации на партии и коалиции за участие във вота е утре. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

28.02.2023 | 20:09

оферта за личен и професионален заем Ние сме кредитна финансова институция, представлявана от голяма инвестиционна група Euos pacific bank. Предлагаме много изгодни кредитни услуги от 5000 евро до сума от 500 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане от 25 години, свържете се с нас по имейл или чрез WhatsApp на следните координати. За информация се свържете с нас по имейл. Имейл: [email protected]; whatsapp:+33 745 503 314

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?