Следвайте ни

Ето как гласуваха кандидати за НС от Хасково 

viber icon

Преди обяд до урните отидоха повечето от кандидатите за народни представители от хасковска област. Някои от тях предпочетоха машинното гласуване, а всички заявиха, че са дали вота си за по- добро бъдеще. 

Ето как гласуваха някои от тях. 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасковски регион Делян Добрев гласува в 10,28 ч., придружен от съпругата си  Живка Добрева.„ Гласувах за развитието на област Хасково и за всички хубави проекти, които ще изпълним. Чака ни много работа“, каза той. 

„Важно е да се гласува, защото хората от област Хасково заслужават политици, които да мислят за тях. Регионът ни е един от най-красивите и трябва да има своите представители в парламента. Искам да призова новите народни представители да работят за Хасковска област и за бъдещето на всички, бе коментарът на кандидата за депутат от ГЕРБ- СДС  Стефан Димитров.  Той гласува машинно в секцията в с. Каснаково и призова гласоподавателите да направят същото, тъй като е изключително лесно. 

 

Машинно в секция в НТС гласува и Деян Янев от „Демократична България“. Той каза, че е гласувал за това, което винаги е искал да се случи – да има повече възможност за младите хора в България, да има надежда за тях и да се чувстват спокойни в своята родина.

В НТС правото си на глас упражни и водачът на листата на „Републиканци за България“ Радостина Циркова.    

 „Аз гласувах за Държава с правила, каквато трябва да имаме в 21-ви век. Призовавам всички да излязат  и да дадат  своя глас в този мрачен и студен ден. Имаме нужда от промяна!“, заяви  водачът на ПП "Републиканци за България" Радостина Циркова.  

Да даде гласа си машинно  предпочете  кандидатът от „Има такъв народ“ Петко Кущирев.  "Важно е да се гласува, за да може всеки един човек да има право да избира къде да останат да живеят децата му, а не да живеем като емигранти, напъдени от собствената ни държава. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

BoLeto

BoLeto

04.04.2021 | 18:22

Промяна, за това гласувах! Успех

Отговори
0 0
Жаки

Жаки

04.04.2021 | 17:58

За държавата с правила! Успех Републиканци!

Отговори
0 0
JimBeam

JimBeam

04.04.2021 | 17:21

И аз гласувах за по-добро бъдеще за детето ми, за да живее в ред и с правила!

Отговори
0 0
Borimir

Borimir

04.04.2021 | 16:20

За държава с правила! Успех на Републиканци за България!

Отговори
1 0
Василев

Василев

04.04.2021 | 13:54

И аз гласувах.За себе си,за семейството, близки и приятели, и всички които искат нормален живот .Да можем свободно да изразяваме мислите и словото си. Да се върнат децата ни от чужбина. Много ли искам? Някой да не си помисли,че са ме изтървали от Болярово.Не намокрих се и се връщам от риба.Та гласувайте!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?