Следвайте ни

Ели Видева с отличие за принос в българската култура  

viber icon

Ели Видева е сред творците, които Министерството на културата отличи в навечерието на 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, тази година. Тя получи Грамота за принос в развитието и утвърждаването на българската култура от служебния министър проф. Велислав Минеков на традиционната преди празника церемония в галерия „Двореца“.

Това е поредно отличие  за поетесата и дългогодишен учител по математика и информатика Ели Видева. Миналата година тя стана носител на наградата на община Хасково „Александър Паскалев“ за цялостен принос в областта на културата и изкуството. Тя носител и на редица други награди за творчеството си.

Неочаквано бе за мен такова признание, сподели след церемонията развълнуваната  Ели Видева.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?