Следвайте ни

Елхата грейна, хасковлии завиха кръшно хоро на площада

"Четири Бесни Огнени Фантазии" бяха голямата атракция в празничната програма

viber icon
ХАСКОВО, Весела ТОДОРОВА

Елхата на площад "Свобода" в Хасково грейна в разноцветни светлини. Кметът Добри Беливанов заедно с насъбралото се множеството отброи последните секунди до запалването й, и пожела на хасковлии здраве и късмет през Новата година и весели празници. Кръшно тракийско хоро се зави на площада, и малки и големи показаха завиден майсторлък в студената декемврийска вечер.
Празничната програма откриха мажоретките към Младежки център и малките "орфейчета". Пред публиката се представиха след това децата от новосъздадената танцова формация "Регетон", с ръководител Веселина Калемджиева, и танцьорите от ДТА "Южняче" на Васко Димов. Голямата атракция обаче бе огненото шоу на F-4 от Бургас.

F-4 в превод означава "Четири Бесни Огнени Фантазии" . Групата е основана през 2007г.  от четирима "лудаци, отворили сърцата си към красотата и мистиката на огъня и неговото предизвикателство". Любопитното е, че те се уговарят по интернет да се срещнат и създадат F4, а дори не са се познавали.

Припомняме, че групата участва и в празничната програма за Деня на Хасково и представи огнено шоу на пл. "Спартак" през септември. /МарицаКоментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?