Следвайте ни

Екстрадираха пакистанец заради секс предложения към харманлийки

viber icon

Продължава негодуванието на  жителите на Харманли срещу бежанския лагер в града. Причината е, че някои от бежанците отправят сексуални предложения към млади момичета и дори към деца. В града станал инцидент с гражданин от Пакистан, който е правил сексуални намеци към местни момичета. Този гражданин е екстрадиран, съобщава ТВ7.

 

"Притеснението идва от чернокожите, които са мнозинство в лагера. Те стоят с часове в парка и правят сексуални намеци на английски. Дори и на 14-15-годишни деца, които разбират английски. Много от тях уринират в парка, което не е типично поведение", обясни Петя Георгиева, представителка на майките и гражданското общество в града. Директорът на центъра Йордан Малинов добави, че и те са притеснени от факта, че има такива брожения в града. "По информация на полицията има два идентифицирани случая и двата са с гражданина от Пакистан. Няма други случаи", увери Малинов.

 

"Този човек (споменатият пакистански гражданин - бел. ред.) е направил неприлични действия срещу жени. Написани са му два акта по наредбата на Харманли. Няма други престъпления от кандидат-бежанци. Дори има пострадали от лагера, които са били жертва на местни. На гражданин от Гана пък му е бил откраднат мобилния телефон", разясни комисар Ангел Цанков, директор на областната дирекция на МВР в Хасково.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?