112

Двудневни спортни прояви, надпиване с бира и много музика на събора в с. Стамболийски

Традиционният събор в хасковското село Стамболийски започва днес с богата спортна програма и забавления за деца и възрастни.

От 18 часа в ДГ „Вихрогонче“ стартират състезанията по подвижни игри за деца от 5 до 16 години. В 18.40 ч. започват футболните двубои с участието на ФК „Хасково 1922“, а от 19.50 ч. е изпитанието „Най-точен шут“.

Най-силният мъж на събора ще бъде определен след атрактивна надпревара в 20 часа, а от 22 ч. започва надпиването с бира. Всички спортни и забавни игри са съпроводени от много музика и веселие с изпълнения на Групата за автентичен фолклор, Пенсионерски клуб „Родолюбие“, DJ,  гостуващи солисти и фолклорен клуб „Дива“.

Утре програмата на празненствата продължава с турнир по джага и народно веселие с оркестър „Колорит“. Празникът се организира от община Хасково и кметство в с. Стамболийски, с подкрепата на местните жители и представители на бизнеса.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кмета

Кмета

19.07.2022 | 11:56

Мъди хемофродита да взема сините си нещастници и да ги води на село, да ги показва като играещи мечки, там си му е домът на цървулана мъди

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?