Следвайте ни

Двойки от Димитровград кандидатстват за ин витро до 16 октомври

viber icon

Община Димитровград приема документи на кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд "Ин витро" в срок до 16 октомври т.г., съобщиха от кметството

Според Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция средства от фонда се отпускат на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала от община Димитровград  с репродуктивни проблеми. Средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди. 

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи, могат да се видят на сайта на ​община Димитровград, в раздел Дейности и услуги (виж ТУК!)

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на о​кметството - първи етаж, гише №1 – деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик. Върху него трябва да са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текст: "За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция".

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?