Следвайте ни

Две жени пострадаха в катастрофи

Без опасност за живота е 38-годишна пешеходка, която пострада при пътен инцидент в Хасково вчера, съобщиха от полицията.

В 8,05 часа на кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“, 47-годишен водач на „Опел“ е извършил маневра завой наляво. Той не е осигурил предимство на пресичащата на пешеходна пътека жена и я ударил с предната лява част на колата. Пострадалата е с натъртена лява китка и охлузни рани на дланите и коленете. Прегледана и освободена за домашно лечение.

Пътничка в лек автомобил е  другата пострадала. Вчера в 12 часа на разклона за с.Широка поляна станала катастрофа между товарен автомобил „БМВ“, шофиран от 64-годишен жител на Мъглиж и „Хонда“, управлявана от 38-годишен мъж от кърджалийското село Старово. Водачът на товарната кола предприел маневра изпреварване при наличие на пътен знак В-24 и непрекъсната маркировка на платното. Ударил е завиващият наляво в посока на селото лек автомобил, при което е пострадала возещата се в него 37-годишна жена. Пострадалата е с натъртване на ляво рамо и гръбначен стълб./Марица

 

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?