Следвайте ни

Два пъти по- малко са новите с вируса в Хасковско

viber icon

Два пъти по- малко за новозаразените с коронавируса в хасковска област за последните 24 часа в сравнение с предишното денонощие. Днес те са 65, а вчера бяха 130. .Излекуваните за последното денонощие са повече – 76, показват данните на областния щаб. Ваксинираните са 529 .

Новите случаи са най- много в Хасково (25) и Свиленград (14). Починалите са 4-ма.  Сред положителните лица е санитар от МБАЛ- Хасково.

Пациентите, които се лекуват в болници  са 293. От тях 98 в МБАЛ- Хасково, а в свиленградската 67. В димитровградската и харманлийската болници има по 25 души. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени – 26, а в лечебни заведения извън областта се лекуват – 52. На домашно лечение са 1645 души. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мите

Мите

25.03.2021 | 09:38

Днес толкова, утре двойно,третия.. .Хората изперкаха. Първи по смъртност в Европа. ЗАЩО бе хора? И излизат и нагло те лъжат. И купуват, купуват ......домати и краставици за салата.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?