25
Следвайте ни

Дупки зейнаха по магистрала „Марица“ край Ябълково 

viber icon

Пътната настилка е напълно изровена на няколко места на пътното платно по магистрала „Марица“ край Ябълково. 

Изровен е цял участък от пътната настилка по лентата в посока Хасково-София. Компрометираният участък е около 10 метра,  констатира проверка на областния управител инж. Минко Ангелов след жалби на шофьори.  

Днес инж. Минко Ангелов сигнализира Областното  пътно управление за проблемите.  20 вече са подадени от Пътното забележки до изпълнителя за различни проблеми по  магистрала „Марица“. 

„Можем да разберем протеста на пътните фирми, но не можем да търпим некачествената работа на строителните работници и материалите. Ние постоянно влагаме средства за ремонти по автомобилите си“, коментират шофьори. 

Ремонтите по магистралата започнаха още през първата година от построяването й. Лот 1 участък „Оризово – Димитровград“, където е и новопоявилата се дупка, е в 5-годишен гаранционен срок. Издаденото разрешение за ползване на обекта е от 29 октомври 2015 г. Гаранционният срок обаче се удължава с всеки подаден сигнал и съответно неотстранена в срок неизправност по магистралата.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тошо

Тошо

14.10.2021 | 19:36

Предполагам пак е виновен бай Тошо, щото не е изчислил магистралата за тежки камиони. ......изводи и мнения всеки може да си направи..

Отговори
0 0
Емо

Емо

14.10.2021 | 17:05

Гарантирано качество, от ГЕРБ!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?