Следвайте ни

Дупки трошат коли по пътя Хасково- Узунджово 

viber icon

В лошо състояние е пътят Хасково- Узунджово. Осеян е с дупки, трошим си колите, а разстоянието е кратко, коментират  шофьори. Осевата линия по по- голямата част от 10-километрото трасе  е в дупка, така че скоро и маркировката няма да се вижда. В същото време тук често ставата катастрофи.

Срамота е, не само защото сме близо до града, а и защото по този път идват туристи до църквата в Узунджово и до гробницата в Александрово, коментират хората.

Пътят не е ремонтират цялостно повече от 30 години, допълват местните. Той е част от републиканската пътна мрежа и през годините са правени само кърпежи. Последното запълване на дупките бе през 2017 г., но от пълнежите нищо не е останало и по трасето зеят дупки. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?