Следвайте ни

Допълнително водоснабдяват промишлената зона до Крепост

Допълнително водоснабдяване, заради растящите нужди,   ще има промишлената зона край с. Крепост. Днес кметът на Димитровград Иво Димов е в строителното министерство, за да подпише договора за изграждане на кладенец в района.  Стойността на новото съоръжение възлиза на 600 000лв., които идват целево от МРРБ. Целта е да се осигури допълнително захранване от втори водоизточник с питейна вода на промишлената зона за осигуряване на битовите  и противопожарни нужди. 

По- рано пред деня Димов  подписа и  договора за 7.5 млн. лв. за подобряване качеството на атмосферния въздух чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с алтернативни форми на отопление. Проектът ще се реализира на два етапа.

 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?