25

Добри хора, семейство от Димитровград има нужда от помощ 

Семейство от Димитровград има нужда от финансова подкрепа, за да осигури лечение на бащата. 42-годишният Георги Янков, баща на две деца, трябва да премине през имунотерапия, която нашата здравна каса не покрива. Средствата трябва да бъдат събрани много бързо. Семейството, в което майката е учителка, а бащата  в момента не може да работи, е принудено да разчита на състрадателни и добри хора. 

Диагнозата на Георги е рак на плеврата- рядко срещано заболяване. Той вече е преминал през  химиотерапия, предстои му имунотерапия, която се оказа доста скъпа, споделя съпругата му Теодора. Първият курс на лечението му струва 14 000 лв., сумата е за 2 вливки. След 14 дни ще направят още. 

Необходими са и лекарства, които струват 6 000 лв. за 6 месеца и вече са поръчани в Турция. В момента семейството се опитва да събере пари за тях,  за да може да ги вземе. 

Семейството с две деца не може да покрие тези разходи и  се надява на добри хора. За съжаление никой не е застрахован, а малко са хората у нас които могат да справят сами в подобна ситуация, коментират техни близки, които също се опитват да помогнат. 

Моля Ви , който може да помогне! Благодаря Ви , бъдете здрави, гласи посланието на Теодора. 

Ето банковата сметка, чрез която може да подкрепите семейството в трудна битка. 

Титуляр

Георги Александров Янков

Банка ОББ

Банкова сметка 

BG56UBBS80021021166750

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
За такива

За такива

26.01.2022 | 22:11

Хора , изпаднали в беда и нуждаещи се от помощ пишете !!! Шапка Ви свалям ! На призивите трябва да си помагаме ! Кой както може ! А пък за тия дето постоянно пишете ( и за цялата им рода ) много си смъквате нивото . Не Си губете Читателите ! На Георги пожелавам бързо оздравяване !

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?