Следвайте ни

Добри хора, Миша има спешна нужда от нашата помощ! 

Хайде на направим чудо за 7-годишното дете, преживяло 60 химиотерапии и операции

viber icon

Спешна дарителска кампания с мотото „Бъдеще за Михаела” стартира семейството на 7-годишно момиченце от Димитровград, чийто живот вече 6 години е почти непрекъснато борба за здраве. За този период детето и родителите му преминават през ужаса на диагнозата Невробластом- първоначално и впоследствие- Сарком на Юинг, 4 операции, над 60 химиотерапии и 3-месечна протон терапия в Германия. Уви, в първия работен ден на тази година, при поредната химиотерапия в Детската онкохематология на УМБАЛ „Свети Георги”- Пловдив, става ясно, че тя вече не действа. 

Според лекарите, единственият шанс за Мишето е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага в Америка и Япония. Лекарствата не се заплащат от Здравната каса и са непосилно скъпи за всяко българско семейство. Цената на един флакон е 15 000 евро! Михаела се нуждае от 6 курса имунотерапия, през период от 20 дни, като цената за всеки е по 60 000 евро! Нужни са 24 флакона, като за 6-те курса са необходими … 360 000 евро. Първият курс трябва да започне в началото на февруари! 

Лекарството вече е било прилагано от лекарите тук и малкият Димитър, за който отново добрите хора събраха средства, е в трайна ремисия!

Семейството и близките на Михаела се надяват, че чудото ще се случи и за тях! И молят спешно за помощ! Можете да ги подкрепите в Helpkarma и кампанията "Бъдеще за Михаела" и чрез

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова
 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?