Следвайте ни

До 2000 лв. плащат на монтажник на щори, 1000 лв.- на сладкари в Хасково

viber icon

Строителството и свързаните с него бизнеси бележат ръст и непрекъснато търсят работна ръка. Търсят се работници за саниране и др., дейности,  като производство на дограми, щори и сенници в Хасково. 

До 2000 лв.  месечно може да спечели монтажник на щори. Поне такава е обещаната заплата от фирма в Хасково, показа наша проверка  в сайтовете за набиране на работна ръка. 

Такава не достига и в други сектори, като заплатите са около 800- 1200 лв. На офис администратор се предлага между 800 и 1300 лв. месечно възнаграждение. 

Търсят се  работници за производство на закуски и сладкарски изделия, като предлаганото месечно възнаграждение е 1000 лв. Същата е заплатата за транжори. Почти толкова се плаща и за дюнерджии. 

Сред актуалните обяви са също за невъоръжена охрана, като заплащането е до 880 лв. 

Отново не достигат и служители на различни нива в големите вериги в Хасково. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Иеиеи

Иеиеи

28.08.2021 | 15:38

Две хиляди ама ти пукат дивия от командировки мъкнеш като катър и се катериш като маймунка дайте поне три

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?