Следвайте ни

Дни преди 15 септември търсят учители по различни предмети 

viber icon

Дни преди старта на новата учебна година, когато в училищата трескаво се подготвя Образец 1, се оказва че не достигат преподаватели. Общо 16 са вакантните позиции, обявени в хасковското Бюро по труда. Търсят се учители по почти всички предмети, сред които български език и литература, химия, изобразително изкуство, музика, английски, испански и др. Някои от обявите касаят преподавател, който трябва да има специалности икономика и география, история и физическо възпитание, други изобразително изкуство и музика.  Вакантна позиция има за учител по озеленяване, както и по други предмети. 

В Бюрото по труда обявите за свободни работни места се увеличават, както за професии, изискващи висше образование, така и за такива със средно и по- ниско. Ще се повторим, като кажем, че значителна част от местата, особено в производствата, са трайно незаети. Търсят се 10 оператори манипуланти, поне 5 машинни оператори, 30-на монтажници на кабели и редица други.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?