Следвайте ни

Джунгла превзе улица "Макариополски"

viber icon

Улица "Иларион Макариополски" в квартал "Овчарски" се превърна в истинска джунгла.
Става въпрос за участъка от стръмната улица над сградата на БЧК, който е в стълби. Петдесет метровия участък от трасето е и без това тясно стълбище и е обраснало с треви, храсти и издънки от смокини и от двете страни и прави почти невъзможно преминаването на пешеходците.


Владимир и Али са ученици в ПМГ "Акад. Боян Петканчин" и всеки ден минават поне по два пъти напът за училище и обратно по стълбището. Трудно преминаваме и внимаваме да не настъпим някой гущер или змия, защото улицата е станала трудно проходима, храстите и тревите са го запушили, обясняват гимназистите.
От тук отивам да си вземам храната от социалната кухня в училище "Паисий Хилендарски" и много внимавам да не се спъна в някой храст, а вечерта е тъмно е направо непроходимо, казва възрастен човек представил се като Недялко Иванов.


Хората от квартал "Овчарски" са в недоумение, защо другите стълбища в района са чисти и проходими, а това на улица "Иларион Макариополски" тъне в зеленина. Надяваме се от общината да се заемат с проблема ни, затова сигнализирахме на медиите, обясниха те.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?