Следвайте ни

Дивашко! Петко убил хазяйката за прегорели наденици

viber icon

Прегорели наденици били повода 53-годишният Петко Панков да смаже до смърт от бой с тръбен ключ 62-годишната си хазяйка Диана Тодорова в Димитровград, Това стана ясно днес в Окръжен съд - Хасково. Темида взе най-тежката мярка за неотклонение "задържане" под стража на  обвинения мъж от Русе в убийство по особено мъчителен за жертвата начин.

В съдебната палата мъжът бе доведен под конвой с оковани ръце и крака, а на лицето му беше поставена защитна маска за еднократна употреба. 

"Съжалявам много, не исках, аз бях човекът, който се обади на спешния телефон 112", измрънка Панков в залата на Темида. Там стана ясно още, че Петко е със солидно криминално и съдебно досие. Както вече съобщихме вчера, той е осъждан за закана за убийство и много пъти за кражби. Търпял и наказателна отговорност за пияно шофиране.

Жестокото престъпление бе извършено в петък. Тогава Панков изпил няколко ракии и започнал да пече наденици в квартирата си на улица "Бузлуджа" в квартал "Васил Левски". Помолил хазяйката си да наглежда надениците, докато отскочи до близкия хранителен магазин. Жената обаче се залисала и прегорила надениците. Когато Петко се върнал, усетил миризмата, ядосал се и започнал да налага жертвата си с тръбен ключ.

След като видял, че Диана е в безсъзнание, квартирантът се обадил на спешния телефон. Обяснил, че току-що се прибира и заварил хазяйката в безпомощна ситуация. Пристигналата дежурна оперативна група от димитровградски криминалисти обаче веднага "пробила" защитната версия на рецидивиста.

Определението на окръжните магистрати може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Апелативния съд в Пловдив. 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (2)

Съгласен

Съгласен

03.07.2020 | 11:44

Вместо да се занимават с простотии от рода на "война с наркотиците" и да гонят дилъри за 1 цигара с трева, да вземат да наложат рестрикции на алкохола и хората които го употребяват, алкохола е номер 1 унищожител на човешки животи и семейства от както свят светува.

Отговори
1 0
Василев

Василев

30.06.2020 | 17:25

Алкохолът не прощава. Като изтрезнее и да чука главата си, файда йок,както казват старите турци.Да се стяга за новата "квартира".

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?