112
Следвайте ни

Директорът Ангел Цанков напусна ОДМВР-Хасково и системата след дълъг болничен

viber icon

След повече от половин година в болничен шефът на ОДМВР-Хасково старши комисар Ангел Цанков напусна вчера системата. Това съобщиха пред "Марица" източници от вътрешното министерство.

Цанков подписал във вторник заявление, че напуска доброволно. Оставал на разположение до достигане на годините за пенсия. Навършилият наскоро 51 г. старши комисар оглавяваше дирекцията в Хасково от 2013 г. На 14 април т.г. той катастрофира на пътя между Харманли и Хасково. Оттогава беше и в болничен.

Докато Цанков се лекуваше, на неговото място в началото на юни дойде старши комисар Венцислав Кирчев. Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков Кирчев бе временно преназначен до завръщане на титуляра старши комисар Ангел Цанков, но не по-късно от 1 година, на длъжността директор на ОДМВР-Хасково.

Днес в Хасково пристига и Главният секретар на МВР Петър Тодоров, довериха информирани.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Запознат

Запознат

27.10.2021 | 08:14

Проверете си добре информацията

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?