Следвайте ни

Димитровградчанинът д-р Христо Вълчанов оглави БАБХ 

viber icon

51-годишният д-р Христо Вълчанов, който наскоро зае мястото на Георги Станков в областната дирекция по безопасност на храните в Хасково,  от днес е изпълнителен директор на БАБХ. Той бе назначен със заповед на премиера Стефан Янев, съобщиха от пресслужбата на служебния кабинет. 

Дълги години д-р Вълчанов, който е от Димитровград,  е работил в Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково като в периода март 2012 г.-юли 2013 г. бе неин директор. От април 2015 г. до февруари 2016 г. е началник отдел „Контрол на храните“ в БАБХ, след което е главен инспектор в „Контрол на храните“ в Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково. От юни т.г. до момента е директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково. Преминал е през различни допълнителни обучения, включително в Италия. 

Със заповед на министър-председателя е освободен досегашният изпълнителен директор на БАБХ Деян Стратев по негово желание, допълват от пресслужбата. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?