25
Следвайте ни

Димитровград прекрати поръчка за 3.2 млн. лв. за климатици 

viber icon

Община Димитровград прекрати обществената поръчка за 2 815 климатика, тъй като нито от една от постъпилите оферти не отговаря на изискванията, включително за форма, начин и срок, или са неподходящи. Това обявиха от администрацията на Иво Димов.

Обществената поръчка бе обявена по проекта за подобряване качеството на атмосферния въздух чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други алтернативни форми . Поръчката е за  3 247 311, а климатиците са предназначени за домакинства, които иска да минат по- екологично отопление, като изхвърлят печките си на дърва и въглища. 

Предстои обяване на нова процедура за обществената поръчка, съгласно изискванията на ЗОП и Управляващия орган по проекта.   Така реално реализацията му ще се забави. 

Същият порект дава възможност на домакинства от обищната да се снябдят с отоплителни уреиди на газ или пелети.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?