Следвайте ни

Дезинфекцират над 1400 бобъра в Хасково

viber icon

Дезинфекция на всички съдове за смет започна в Хасково. Тя се извършва от сметопочистващата фирма "Грийн Партнърс" по график три пъти годишно. С концентриран разтвор от йод, обезмаслител, хлорна вар и тризон се обливат всички бобри и кофи за смет, съобщиха от кметството.

Преди това контейнерите и местата, където са поставени те, се почистват. Дезинфекцията обхваща над 1400 контейнери за смет - тип бобър, както и десетки кофи в целия град.

Извън регулярната дезинфекция и във връзка с извънредната ситуация заради пандемията, от сметосъбиращата фирма извършват допълнителна обработка с препарати за дезинфекция на малките кошчета за смет в централна градска част, по малките квартални улици, в районите на училищата, детските градини, поликлиниките и болницата.   

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?