Следвайте ни

Детският етнофестивал в Минерални бани няма да се състои

viber icon

Няма да се състои международният етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа”, който се провежда в Минерални бани обикновено в навечерието на 1 юни – Деня на детето. 

Причината е, че организацията изисква много време, а неяснотата около противоепидемичните мерки до последния момент не позволи да приемем навреме заявките на различни групи и изпълнители, коментира кметът Мюмюн Искендер. 

Тази година трябваше да е 21-ото издание на фестивала, който е най-значимото културно събитие в общината, събиращо деца от различни региони на страната и различни етноси, както и от Балканите и други страни. Проявата е сред отличените български фестивали със Сертификат за европейско качество, получен от Европейската фестивална асоциация. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?